Prezentare

Site-ul www.programesportive.ro, s-a născut din dragoste pentru sport, şi din respect pentru cei ce-l practică.
Din anul 2016 scopul principal al site-ului a devenit promovarea practicării la nivel de masă a activităţilor sportive, precum şi promovarea turismului sportiv.
Astfel, site-ul nostru are ca scop principal descoperirea, cunoaşterea şi îndrumarea tuturor categoriilor de vârstă în practicarea următoarelor sporturi:

FITNESS / AEROBIC / GIMNASTICA / TRX / DANS SPORTIV .
KANGOO / ZUMBA / PILATES / TABATA / BOKWA / YOGA.
KARATE / TAE-BO / KICK-BOXING / BOSU / FREESTYLER.
INOT / AQUAGYM / INDOOR CYCLING / CĂLĂRIE / SCHI .
TENIS / PING-PONG / FOTBAL / BASCHET / VOLEI.
KARTING / AUTO-MOTOCROSS / ENDURO / BMX / CICLISM.
POPICE / BOWLING / BILIARD / SAH / DARTS.
PAINTBALL / TIR / ORIENTARE TURISTICA / CĂŢĂRĂRI.

Având în vedere relaţiile de colaborare cu cele mai importante şi mai apreciate cluburi, centre, baze sportive şi săli de sport din Sibiu precum si din alte orase, putem asigura tuturor iubitorilor de sport accesul la antrenamente la orice activItate sportivă din orice ramură sportivă care poate fi practicată în sălile şi grupele de sport ale colaboratorilor noştri.
Chiar dacă site-ul nostru îşi doreşte – şi promovează, practicarea sportului de cât ma multe persoane, pentru anumite sporturi şi/sau săli de sport, desfăşurarea antrenamentelor şi derularea programelor sportive se vor efectua în funcţie de spaţiile şi programele orare ale colaboratorilor.
Membrii sportivi sau simpatizanţi ai clubului vor beneficia garantat de anumite faciltăţi şi avantaje oferite, care vor fi aduse în permanenţă la cunoştinţă prin intermediul pagini noastre de pe facebook, ca OFERTE PROMO sau organizand diferite CONCURSURI.
Tot ce trebuie făcut este să vizitaţi site-ul, să urmăriţi ofertele tuturor cluburilor sportive, sălilor de sport şi bazelor sportive prezentate, să alegeţi sportul sau sporturile preferate, precum şi sala, clubul, centrul sau baza sportivă .

Datorită unei oferte de programe sportive foarte bogate şi la standardele cele mai înalte, promovăm şi practicarea unui TURISM SPORTIV. Dăm astfel posibilitatea iubitorilor de sport din alte oraşe, regiuni sau ţări, ca în timpul vizitelor în oraşul nostru , să poată beneficia de ofertele sportive ale Sibiului . Pot fi găsite în acest site – in pagina CAZARE SIBIU SI IMPREJURIMI şi unităţi turistice ( pensiuni, hoteluri sau alte unităţi de cazare ) care, pe lângă cazare şi masă, oferă şi posibilitatea practicării unor sporturi în bazele proprii sau au la rândul lor colaborări cu unităţi/centre sportive din zonă.
O atenție deosebită acordăm și magazinelor de articole sportive și echipament sportiv de unde iubitorii sporturilor își pot procura cele necesare pentru practicarea sportului preferat în cele mai bune condiții.
De asemenea, puteţi găsi oferte pentru SPA, masaj, intreţinere corporală, nutriţie / alimentaţie sănătoasă sau diverse activităţi recreative sau distractive.
Mai puteţi citi articole despre sport, sporturi, sfaturi, idei şi informaţii utile.
În pagina noastra de facebook puteţi afla programul evenimentelor sportive ce vor avea loc in Sibiu şi imprejurimi.
Consideând că pentru o viaţă sănătoasă şi armonioasă practicarea sportului trebuie început de la vârste cât mai fragede, vom acorda o mare atenţie ofertelor de programe sportive pentru copii.

Vă dorim o „navigare” cât mai plăcută în site-ul nostru, şi nu uitaţi:

1. – PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ PRACTICAŢI CE PUŢIN UN SPORT !

2. – Periodic vom lansa concursuri pentru toti iubitorii sportului, iar premiile vor consta in VOUCHERE valorice la cluburile si partenerii nostri din site.

3. – Urmariti-ne pe Facebook. ( pagina PROGRAME SPORTIVE si PROSPORTLUB PROGRAMESPORTIVE RO)

© 2021 Programe Sportive. All Rights Reserved. Directory theme
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte