Despre noi

Bine aţi venit pe site-ul nostru !

Inseamna că vă place sportul ! Poate şi practicaţi unul …
Oricum, după vizualizarea ofertelor, cu siguranăţă veţi alege cel puţin un sport !
www.programesportive.ro este structurat astfel încât să satisfacă toate cerinţele iubitorilor de SPORT şi ACTIVITĂŢI RECREATIVE .
Promovăm sportul , activităţile recreative şi în general „ mişcarea” sub toate formele ei .
Mesajul nostru este :
PENTRU O VIATĂ SĂNĂTOASĂ, PRACTICĂ CEL PUŢIN UN SPORT !
Susţinem practicarea sportului în mod regulat, prin încheierea de abonamente la sălile de sport. În site-ul nostru găsiţi o mulţime de variante de abonamente, oferte promo, combinaţii de programe , noutăţi şi informaţii utile.
Periodic vom lansa concursuri pentru toti iubitorii sportului, iar premiile vor consta in VOUCHERE VALORICE sau INVITATII la cluburile si partenerii nostri din site.
Colaborăm cu cele mai importante şi mai apreciate cluburi, şcoli, centre sportive şi săli de sport din Sibiu, care, datorită experienţei instructorilor şi dotării bazei materiale cu aparate de ultimă generaţie, au reuşit să-şi creeze un renume.
În scurt timp, proiectul va fi extins la nivel național.
Acest site este actualizat în permanţă cu cele mai noi oferte şi informaţii puse la dispoziţie de colaboratorii noştri. Toate informaţiile şi ofertele nou apărute vor fi postate şi pe contul nostru de facebook „ facebook.com/ programesportive”, si „ facebook.com/ prosportclub cisnadioara ” drept pentru care vă invităm să devenim prieteni, să ne daţi „like”-uri, impresii etc.
Datorită structurii site-ului, lansăm invitația tuturor unităților sportive din România de a se înscrie și promova în cadrul acestui site. Motoarele principale de căutare sunt in funcție de categoria în care apare unitatea sportivă și orașul în care activează.
Pentru propuneri de colaborare, idei, sugestii sau alte informaţii, putem comunica prin intermediul adresei de e-mail mentionată în pagina de CONTACT .
Vă dorim navigare plăcută !

Pentru orice informaţii suplimentare : prin intermediul paginii de contact.

© 2021 Programe Sportive. All Rights Reserved. Directory theme
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Sari la bara de unelte